Donderdag in de 5 Uur Show: Abbey Hoes, Karin Bloemen en meer

Donderdag in de 5 Uur Show: Abbey Hoes, Karin Bloemen en meer

Donderdag is het weer tijd voor een gloednieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de onderwerpen en gasten:

  • Abbey Hoes en Karin Bloemen komen langs. Abbey is te zien in Buiten Is Het Feest, een film die is gebaseerd op het leven en incestverleden van Karin Bloemen.
  • Marlous de Haan komt langs om te praten over haar boek dat draait om succesvol beeldbellen.

Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder.

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

Donderdag in de <em>5 Uur Show</em>: Abbey Hoes, Karin Bloemen en meer Donderdag is het weer tijd voor een gloednieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de onderwerpen en gasten: Abbey Hoes en Karin Bloemen komen langs. Abbey is te zien in Buiten Is Het Feest, een film die is gebaseerd op het leven en incestverleden van Karin Bloemen. Marlous de Haan komt langs om te praten over haar boek dat draait om succesvol beeldbellen. Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder. De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Henk Krol over Henk Otten: "Ik had eerder van me af moeten bijten" (video) Bekijk deze video » Ad Verbrugge: "Tot 70 jaar slechts 0,2% kans op coronasterfte" (video) Bekijk deze video »
TV :
Donderdag in de 5 Uur Show: Abbey Hoes, Karin Bloemen en meerCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in de 5 Uur Show: Abbey Hoes, Karin Bloemen en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen