Martin in Lang Leve De Liefde: ‘Mannen kunnen na scheiding een callgirl bellen’

Martin in Lang Leve De Liefde: ‘Mannen kunnen na scheiding een callgirl bellen’

Caroline praat met Martin in Lang Leve De Liefde over relaties, maar ook over de impact van een scheiding. En Martin doet ineens een nogal opvallende uitspraak over het leven na een liefdesbreuk. “Dan hebben wij mannen het makkelijker. Dan bel je een callgirl.”

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Martin in <em>Lang Leve De Liefde</em>: ‘Mannen kunnen na scheiding een callgirl bellen’ Caroline praat met Martin in Lang Leve De Liefde over relaties, maar ook over de impact van een scheiding. En Martin doet ineens een nogal opvallende uitspraak over het leven na een liefdesbreuk. “Dan hebben wij mannen het makkelijker. Dan bel je een callgirl.” Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve De Liefde: Emma geeft date onderbroek met eigen foto cadeau Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Anton eet culinaire verrassing van Anja niet op Bekijk deze video »
TV :
Martin in Lang Leve De Liefde: ‘Mannen kunnen na scheiding een callgirl bellen’Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Martin in Lang Leve De Liefde: ‘Mannen kunnen na scheiding een callgirl bellen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen