Goedemorgen Nederland: Tijdelijke Tweede Kamer totaal niet coronaproof

Goedemorgen Nederland: Tijdelijke Tweede Kamer totaal niet coronaproof

Er zijn problemen rond het tijdelijke gebouw waar de Tweede Kamer de komende jaren heen moet verhuizen als het Binnenhof wordt verbouwd. Het oude gebouw van Buitenlandse Zaken, dat voor 161 miljoen euro is verbouwd, is namelijk totaal niet coronaproof. Dat staat in geheime rapporten die zijn uitgelekt. Zo zouden onder meer gangen te smal en ruimtes rond liften te klein zijn.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: Tijdelijke Tweede Kamer totaal niet coronaproof Er zijn problemen rond het tijdelijke gebouw waar de Tweede Kamer de komende jaren heen moet verhuizen als het Binnenhof wordt verbouwd. Het oude gebouw van Buitenlandse Zaken, dat voor 161 miljoen euro is verbouwd, is namelijk totaal niet coronaproof. Dat staat in geheime rapporten die zijn uitgelekt. Zo zouden onder meer gangen te smal en ruimtes rond liften te klein zijn. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Jinek gemist? Jaïr Ferwerda onderzoekt bedreigingen op het Binnenhof Bekijk deze video » Jinek: Jaïr Ferwerda bezoekt tijdelijk parlementsgebouw van 161 miljoen euro Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: Tijdelijke Tweede Kamer totaal niet coronaproofJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: Tijdelijke Tweede Kamer totaal niet coronaproof of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen