Zien: Lange Frans noemt uitspraken aanslag Mark Rutte ‘wellicht ongelukkig’

Zien: Lange Frans noemt uitspraken aanslag Mark Rutte ‘wellicht ongelukkig’

Lange Frans heeft bij Radio 538 gereageerd op zijn omstreden uitspraken van een tijdje geleden omtrent premier Mark Rutte. De rapper fantaseerde met complotdenker Janet Ossebaard over een aanslag op Rutte. “Dat is wellicht ongelukkig geweest”, zegt Lange Frans nu.

Lange Frans biedt geen excuses aan
Toch wil de rapper duidelijk maken dat hij niet zijn excuses aanbiedt. “Het is heel raar uitgelegd. Als je de hele vibe van het gesprek bekijkt en je kent mij een beetje, dan is het een zwaar overtrokken reactie geweest.” Inmiddels heeft Youtube alle video’s van Lange Frans verwijderd, na de uitzending van Zondag Met Lubach over complotdenkers.

Bekijk het gesprek met Lange Frans over zijn uitspraken rond Mark Rutte in de video van het AD hieronder.

Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Lange Frans</em> noemt uitspraken aanslag Mark Rutte ‘wellicht ongelukkig’ Lange Frans heeft bij Radio 538 gereageerd op zijn omstreden uitspraken van een tijdje geleden omtrent premier Mark Rutte. De rapper fantaseerde met complotdenker Janet Ossebaard over een aanslag op Rutte. “Dat is wellicht ongelukkig geweest”, zegt Lange Frans nu. Bekijk ook Lange Frans huilt omdat YouTube zijn account heeft gedelete: "Arjen Lubach, bedankt" Bekijk deze video » Lange Frans biedt geen excuses aanToch wil de rapper duidelijk maken dat hij niet zijn excuses aanbiedt. “Het is heel raar uitgelegd. Als je de hele vibe van het gesprek bekijkt en je kent mij een beetje, dan is het een zwaar overtrokken reactie geweest.” Inmiddels heeft Youtube alle video’s van Lange Frans verwijderd, na de uitzending van Zondag Met Lubach over complotdenkers. Bekijk het gesprek met Lange Frans over zijn uitspraken rond Mark Rutte in de video van het AD hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Zondag met Lubach: Arjen heeft nieuwe foto's om Ferd Grapperhaus af te laten treden Bekijk deze video » Arjen Lubach maakt zich zorgen over fabeltjesfuik en complotdenkers (ZML) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Lange Frans noemt uitspraken aanslag Mark Rutte ‘wellicht ongelukkig’Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lange Frans noemt uitspraken aanslag Mark Rutte ‘wellicht ongelukkig’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen