Sjinkie Knegt: Shorttrackwedstrijd in Thialf ondanks corona ‘heel bijzonder’ (video)

Sjinkie Knegt: Shorttrackwedstrijd in Thialf ondanks corona ‘heel bijzonder’ (video)

Sjinkie Knegt zit thuis in quarantaine omdat een van zijn teamgenoten corona heeft. Maar ondertussen staat er dit weekend wel gewoon een shorttrackwedstrijd op het programma in Thialf. “Ik vind het heel bijzonder dat die wedstrijd er nog op staat”, zegt Sjinkie, die natuurlijk het liefst zelf ook zou schaatsen. “Maar als je dan ziet dat overal om je heen corona steeds meer grip krijgt, dan ga je wel een paar keer nadenken of het allemaal wel zo verstandig is.”

Bekijk de reactie van Sjinkie Knegt in de video van NOS hieronder.

<em>Sjinkie Knegt</em>: Shorttrackwedstrijd in Thialf ondanks corona ‘heel bijzonder’ (video) Sjinkie Knegt zit thuis in quarantaine omdat een van zijn teamgenoten corona heeft. Maar ondertussen staat er dit weekend wel gewoon een shorttrackwedstrijd op het programma in Thialf. “Ik vind het heel bijzonder dat die wedstrijd er nog op staat”, zegt Sjinkie, die natuurlijk het liefst zelf ook zou schaatsen. “Maar als je dan ziet dat overal om je heen corona steeds meer grip krijgt, dan ga je wel een paar keer nadenken of het allemaal wel zo verstandig is.” Bekijk de reactie van Sjinkie Knegt in de video van NOS hieronder. Shorttracker Sjinkie Knegt voor het eerst weer op het ijs na ongeluk Bekijk deze video » NOS: Shorttracker Sjinkie Knegt zeer ontdaan door het overlijden van Lara van Ruijven (video) Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sjinkie Knegt: Shorttrackwedstrijd in Thialf ondanks corona ‘heel bijzonder’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier