Ocean’s 8 donderdagavond te zien bij Net5: bekijk hier de trailer

Ocean’s 8 donderdagavond te zien bij Net5: bekijk hier de trailer

Mocht je zin hebben in een goede film, dan kun je vanavond kijken naar Ocean’s 8 bij Net5. Ocean’s 8 volgt het leven van Danny Ocean's criminele zus, een rol van Sandra Bullock. Ze heeft als doel een diamant te stelen tijdens het jaarlijkse Met Gala, en ze stelt een vrouwelijk team samen om dit voor elkaar te krijgen. Naast Bullock zijn onder anderen Cate Blanchett, Dakota Fanning, Sandra Bullock, Anna Hathaway, en Rihanna te zien in Ocean’s 8.

De film Ocean’s 8 is donderdag 22 oktober om 20.30 uur te zien op Net5. Hieronder kun je de trailer van Ocean’s 8 bekijken.

<em>Ocean’s 8</em> donderdagavond te zien bij Net5: bekijk hier de trailer Mocht je zin hebben in een goede film, dan kun je vanavond kijken naar Ocean’s 8 bij Net5. Ocean’s 8 volgt het leven van Danny Ocean's criminele zus, een rol van Sandra Bullock. Ze heeft als doel een diamant te stelen tijdens het jaarlijkse Met Gala, en ze stelt een vrouwelijk team samen om dit voor elkaar te krijgen. Naast Bullock zijn onder anderen Cate Blanchett, Dakota Fanning, Sandra Bullock, Anna Hathaway, en Rihanna te zien in Ocean’s 8. De film Ocean’s 8 is donderdag 22 oktober om 20.30 uur te zien op Net5. Hieronder kun je de trailer van Ocean’s 8 bekijken. Bekijk de trailer van Raya en the Last Dragon (maart 2021 in de bioscoop) Bekijk deze video » Nieuwe serie Paranormal vanaf 5 november te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Ocean’s 8 donderdagavond te zien bij Net5: bekijk hier de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV