Miljoen euro voor poeponderzoek tegen diabetes (video)

Miljoen euro voor poeponderzoek tegen diabetes (video)

Het Amsterdam UMC krijgen een miljoen euro voor een onderzoek naar de rol van poep bij diabetes type 1. Mensen met diabetes krijgen dan kleine deeltjes ontlasting van een donor ingebracht via de neus. In deze video van het AD hoor je hier alles over.

Bekijk de video van het AD hieronder:

Miljoen euro voor <em>poeponderzoek tegen diabetes</em> (video) Het Amsterdam UMC krijgen een miljoen euro voor een onderzoek naar de rol van poep bij diabetes type 1. Mensen met diabetes krijgen dan kleine deeltjes ontlasting van een donor ingebracht via de neus. In deze video van het AD hoor je hier alles over. Bekijk de video van het AD hieronder: Bekijk ook Video: Ontsnapte Peter Madsen terug in de gevangenis Bekijk deze video » Woensdag in de 5 Uur Show: Lucas & Steve en Andries Knevel (video) Bekijk deze video » Peter R. de Vries in opspraak door gesprek met Nabil B.: "Zijn integriteit wordt getest" Bekijk deze video »
Nieuws :
Miljoen euro voor poeponderzoek tegen diabetes (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Miljoen euro voor poeponderzoek tegen diabetes (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier