Jan Boskamp ergerde zich aan Klopp: "Arrogantie liep van z'n smoel af!"

Jan Boskamp ergerde zich aan Klopp: "Arrogantie liep van z'n smoel af!"

Jan Boskamp is jarig, en dus gaat de redactie van VI langs met een taart. Jan vertelt over zijn verjaardag en hoe het met hem gaat, in deze tweede coronagolf. Ook blikt hij terug op de wedstrijd van Ajax tegen Liverpool. Jan ergerde zich vooral aan de driedubbele wissel van Liverpool-coach Klopp: "Arrogantie liep van z'n smoel af!"

Bekijk de video van Veronica Inside hieronder:

<em>Jan Boskamp</em> ergerde zich aan Klopp: &quot;Arrogantie liep van z'n smoel af!&quot; Jan Boskamp is jarig, en dus gaat de redactie van VI langs met een taart. Jan vertelt over zijn verjaardag en hoe het met hem gaat, in deze tweede coronagolf. Ook blikt hij terug op de wedstrijd van Ajax tegen Liverpool. Jan ergerde zich vooral aan de driedubbele wissel van Liverpool-coach Klopp: "Arrogantie liep van z'n smoel af!" Bekijk de video van Veronica Inside hieronder: Bekijk ook Veronica Inside: moet Jan Boskamp na de uitzending in 'kwarranten'? (video) Bekijk deze video » Johan Derksen in VI: "Feyenoord is de vierde club van Nederland" Bekijk deze video » Veronica Inside gemist? Jan Boskamp ontvangt speciaal Feyenoord-shirt Bekijk deze video »
Voetbal :
Jan Boskamp ergerde zich aan Klopp: "Arrogantie liep van z'n smoel af!"Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan Boskamp ergerde zich aan Klopp: "Arrogantie liep van z'n smoel af!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen