Koffietijd over nieuw boek over de overgang (video)

Koffietijd over nieuw boek over de overgang (video)

Cardioloog Janneke en gynaecoloog Dorenda hebben een boek geschreven over de overgang. Het wordt vaak als iets gezien wat er bijhoort, maar er zijn veel verschillende tips waar je op tijd mee kunt beginnen om het jezelf makkelijker te maken. Ze vertellen er alles over in Koffietijd.

Bekijk de video va Koffietijd hieronder:

<em>Koffietijd</em> over nieuw boek over de overgang (video) Cardioloog Janneke en gynaecoloog Dorenda hebben een boek geschreven over de overgang. Het wordt vaak als iets gezien wat er bijhoort, maar er zijn veel verschillende tips waar je op tijd mee kunt beginnen om het jezelf makkelijker te maken. Ze vertellen er alles over in Koffietijd. Bekijk de video va Koffietijd hieronder: Bekijk ook Koffietijd: Grieperige Bastiaan Ragas blijft thuis uit angst voor coronavirus Bekijk deze video » Koffietijd: Vivian over misofonie en snurkende partners Bekijk deze video » Koffietijd geeft tips tegen broodfokkers (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Koffietijd over nieuw boek over de overgang (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Koffietijd over nieuw boek over de overgang (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen