Koffietijd geeft tips tegen broodfokkers (video)

Koffietijd geeft tips tegen broodfokkers (video)

Nu we allemaal massaal thuis zitten, is de vraag naar puppy's hoger dan ooit. Maar ook voor broodfokkers is dit helaas een gat in de markt. Karen Soesters is oprichter van House of Animals en schuift bij ons aan om te praten over het fenomeen broodfok en de mogelijke oplossingen hiervoor.

Bekijk de video van Koffietijd hieronder:

<em>Koffietijd</em> geeft tips tegen broodfokkers (video) Nu we allemaal massaal thuis zitten, is de vraag naar puppy's hoger dan ooit. Maar ook voor broodfokkers is dit helaas een gat in de markt. Karen Soesters is oprichter van House of Animals en schuift bij ons aan om te praten over het fenomeen broodfok en de mogelijke oplossingen hiervoor. Bekijk de video van Koffietijd hieronder: Bekijk ook Rob Dekay te gast bij Koffietijd, bekijk het hele gesprek hier (video) Bekijk deze video » Koffietijd: Grieperige Bastiaan Ragas blijft thuis uit angst voor coronavirus Bekijk deze video » Koffietijd: Vivian over misofonie en snurkende partners Bekijk deze video »
Amusement :
Koffietijd geeft tips tegen broodfokkers (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Koffietijd geeft tips tegen broodfokkers (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen