Bizar! Illegaal vlees gewoon te koop in Nederland

Bizar! Illegaal vlees gewoon te koop in Nederland

Alberto Stegeman van Undercover in Nederland heeft een bizarre ontdekking gedaan. Verboden en gevaarlijk vlees uit het Afrika is gewoon te koop in Nederland, met alle risico’s van dien. Hij deed met zijn team een jaar lang onderzoek naar de handel in illegaal oerwoudvlees.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

Bizar! <em>Illegaal vlees</em> gewoon te koop in Nederland Alberto Stegeman van Undercover in Nederland heeft een bizarre ontdekking gedaan. Verboden en gevaarlijk vlees uit het Afrika is gewoon te koop in Nederland, met alle risico’s van dien. Hij deed met zijn team een jaar lang onderzoek naar de handel in illegaal oerwoudvlees. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Ondernemers Joyce en Barry toveren kroeg om tot kerstwinkel (video) Bekijk deze video » Auto's in vlammen op in Nijmegen, bekijk de beelden en reacties Bekijk deze video » Inval bij sekte: 'Hier is niemand gevangen gehouden' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Bizar! Illegaal vlees gewoon te koop in NederlandCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Bizar! Illegaal vlees gewoon te koop in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen