Het is Wereldstotterdag: bekijk het verhaal van Rebecca (video)

Het is Wereldstotterdag: bekijk het verhaal van Rebecca (video)

Het is vandaag Wereldstotterdag: een dag om meer aandacht te vragen voor mensen die stotteren. In Nederland zijn ongeveer 170.000 mensen die daar last van hebben. Rebecca van 14 is een van hen en voor haar is de dag erg belangrijk. In deze video vertelt ze erover.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder:

Het is <em>Wereldstotterdag</em>: bekijk het verhaal van Rebecca (video) Het is vandaag Wereldstotterdag: een dag om meer aandacht te vragen voor mensen die stotteren. In Nederland zijn ongeveer 170.000 mensen die daar last van hebben. Rebecca van 14 is een van hen en voor haar is de dag erg belangrijk. In deze video vertelt ze erover. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder: Bekijk ook Deze wijk is al helemaal klaar voor Kerstmis, bekijk de beelden Bekijk deze video » NASA laat ruimtevaartuig landen op rotsblok, bekijk de video Bekijk deze video » Gezinnen gaan massaal naar het museum in coronatijd (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Het is Wereldstotterdag: bekijk het verhaal van Rebecca (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het is Wereldstotterdag: bekijk het verhaal van Rebecca (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen