Peter R. de Vries blij dat hij Nabil B. mag bijstaan: "Doorbraak" (video)

Peter R. de Vries blij dat hij Nabil B. mag bijstaan: "Doorbraak" (video)

Een belangrijke ontwikkeling in het Marengo-proces. Peter R. de Vries en het Openbaar Ministerie waren aan het steggelen of Peter vertrouwenspersoon mag zijn van kroongetuige Nabil B.. Dat maakte Peter begin juni bekend tijdens een persconferentie. In een kort geding heeft de rechter nu besloten dat hij toch mag bellen met de kroongetuige. Peter reageert in RTL Boulevard.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

<em>Peter R. de Vries</em> blij dat hij Nabil B. mag bijstaan: &quot;Doorbraak&quot; (video) Een belangrijke ontwikkeling in het Marengo-proces. Peter R. de Vries en het Openbaar Ministerie waren aan het steggelen of Peter vertrouwenspersoon mag zijn van kroongetuige Nabil B.. Dat maakte Peter begin juni bekend tijdens een persconferentie. In een kort geding heeft de rechter nu besloten dat hij toch mag bellen met de kroongetuige. Peter reageert in RTL Boulevard. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Peter R. de Vries: "Koning moet zijn gezonde verstand gebruiken" (video) Bekijk deze video » Veronica Inside gemist? "Kees Jansma is nog erger dan Peter R. de Vries!" Bekijk deze video » Peter R. de Vries in opspraak door gesprek met Nabil B.: "Zijn integriteit wordt getest" Bekijk deze video »
Misdaad :
Peter R. de Vries blij dat hij Nabil B. mag bijstaan: "Doorbraak" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries blij dat hij Nabil B. mag bijstaan: "Doorbraak" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen