Onthoofde Franse leraar ook in Amsterdam herdacht: 'Het is een aanslag op ons allemaal'

Onthoofde Franse leraar ook in Amsterdam herdacht: 'Het is een aanslag op ons allemaal'

Vandaag legden mensen bloemen bij het monument de Schreeuw in het Oosterpark in Amsterdam voor de Franse maatschappijleraar Samuel Paty die een kleine week geleden werd onthoofd. Vele van hen zien de moord als een aanslag op de vrijheid van meningsuiting.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

Onthoofde <em>Franse leraar</em> ook in Amsterdam herdacht: 'Het is een aanslag op ons allemaal' Vandaag legden mensen bloemen bij het monument de Schreeuw in het Oosterpark in Amsterdam voor de Franse maatschappijleraar Samuel Paty die een kleine week geleden werd onthoofd. Vele van hen zien de moord als een aanslag op de vrijheid van meningsuiting. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Bekijk LIVE: Nationale Herdenking Slavernijverleden op Keti Koti Bekijk deze video » Zo zag de Nationale Herdenking Slavernijverleden eruit in Amsterdam (video) Bekijk deze video » Femke Halsema geeft toespraak tijdens Keti Koti in Amsterdam (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Onthoofde Franse leraar ook in Amsterdam herdacht: 'Het is een aanslag op ons allemaal' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV