Chateau Meiland gemist? Martien besteld Chinees op hilarische manier (video)

Chateau Meiland gemist? Martien besteld Chinees op hilarische manier (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Chateau Meiland van donderdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Chateau Meiland van 22 oktober terugkijken bij Gids.tv.

In deze aflevering van Chateau Meiland is het tijd voor de verhuizing. Dat blijkt nog een hele uitdaging met alle spullen die de familie Meiland verzamelt heeft. En dan moet ook de auto nog worden teruggebracht. Die taak neemt Martien graag op zich.

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Chateau Meiland</em> gemist? Martien besteld Chinees op hilarische manier (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Chateau Meiland van donderdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Chateau Meiland van 22 oktober terugkijken bij Gids.tv. In deze aflevering van Chateau Meiland is het tijd voor de verhuizing. Dat blijkt nog een hele uitdaging met alle spullen die de familie Meiland verzamelt heeft. En dan moet ook de auto nog worden teruggebracht. Die taak neemt Martien graag op zich. Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chateau Meiland gemist? Volgens Martien is gras maaien net als de kapsalon Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: "Martien geïrriteerd door lompheid pakketbezorger" (video) Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien opgelucht dat alles eindelijk een keer soepel gaat Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland gemist? Martien besteld Chinees op hilarische manier (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland gemist? Martien besteld Chinees op hilarische manier (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen