Beste Zangers: Tabitha zingt Summer On You

Beste Zangers: Tabitha zingt Summer On You

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

‘Ik was echt blown away!’ zegt Wulf na het optreden van Tabitha in Beste Zangers. Ze had zin in een feestje en iedereen kon het zien. Alle zangers op de bank genoten van het optreden.

Bekijk het fragment hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em>: Tabitha zingt <em>Summer On You</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. ‘Ik was echt blown away!’ zegt Wulf na het optreden van Tabitha in Beste Zangers. Ze had zin in een feestje en iedereen kon het zien. Alle zangers op de bank genoten van het optreden. Bekijk het fragment hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers: Wulf zingt 'Never nooit meer' (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Diggy Dex is oud-docent van Tabitha en zingt nu 'Mooi zoals je bent' voor haar Bekijk deze video » Beste Zangers: Milow zingt 'Redemption Song' en raakt gevoelige snaar (video) Bekijk deze video »
TV :
Beste Zangers: Tabitha zingt Summer On YouPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers: Tabitha zingt Summer On You of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen