Beste Zangers: Stef Bos zingt 'Les geleerd'

Beste Zangers: Stef Bos zingt 'Les geleerd'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Stef Bos heeft de hit van Wulf ‘Mind Made up’ vertaald naar het Nederlands en weet Wulf daar mee te raken in Beste Zangers. Het is een nummer met een lach en een traan, en speciaal voor Wulf danst Stef er ook nog bij!

Bekijk het fragment hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em>: Stef Bos zingt 'Les geleerd' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Stef Bos heeft de hit van Wulf ‘Mind Made up’ vertaald naar het Nederlands en weet Wulf daar mee te raken in Beste Zangers. Het is een nummer met een lach en een traan, en speciaal voor Wulf danst Stef er ook nog bij! Bekijk het fragment hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers: Wulf zingt 'Never nooit meer' (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Diggy Dex is oud-docent van Tabitha en zingt nu 'Mooi zoals je bent' voor haar Bekijk deze video » Beste Zangers: Milow zingt 'Redemption Song' en raakt gevoelige snaar (video) Bekijk deze video »
TV :
Beste Zangers: Stef Bos zingt 'Les geleerd'Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers: Stef Bos zingt 'Les geleerd' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen