Op1 gemist? Jaap Maljers: 'Er gaat iets mis in het gezondheidszorgsysteem'

Op1 gemist? Jaap Maljers: 'Er gaat iets mis in het gezondheidszorgsysteem'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 22 oktober. Je kunt hier ook deze hele Op1-uitzending terugkijken bij Gids.tv.

Jaap Maljers is van mening dat er iets mis gaat in het gezondheidszorgsysteem. Bij Op1 legt hij uit wat er anders moet. ''We belasten de zorg te veel met simpele vragen, omdat simpele oplossingen minder geld opleveren. In de financiering van het systeem is geen ruimte voor alternatieven.''

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Jaap Maljers: 'Er gaat iets mis in het gezondheidszorgsysteem' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 22 oktober. Je kunt hier ook deze hele Op1-uitzending terugkijken bij Gids.tv. Jaap Maljers is van mening dat er iets mis gaat in het gezondheidszorgsysteem. Bij Op1 legt hij uit wat er anders moet. ''We belasten de zorg te veel met simpele vragen, omdat simpele oplossingen minder geld opleveren. In de financiering van het systeem is geen ruimte voor alternatieven.'' Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tim Hofman in Op1: ‘Geloof niet belangrijker dan kunst, sport, passie of liefde’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Jaap Maljers: 'Er gaat iets mis in het gezondheidszorgsysteem'Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Jaap Maljers: 'Er gaat iets mis in het gezondheidszorgsysteem' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier