LuckyTV: met corona-traagtest kun je genieten van de ervaring (video)

LuckyTV: met corona-traagtest kun je genieten van de ervaring (video)

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag 22 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

LuckyTV gaat gekscherend in op de coronasneltest en stelt dat niet iedereen daar even blij mee is: "Een groeiend aantal mensen zegt veel liever te wachten op de uitslag. Voor deze mensen is er sinds vandaag een oplossing: de traagtest. Het testen zelf doen we veel langzamer, mensen kunnen echt genieten van de ervaring."

LuckyTV: met <em>corona-traagtest</em> kun je genieten van de ervaring (video) Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag 22 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. LuckyTV gaat gekscherend in op de coronasneltest en stelt dat niet iedereen daar even blij mee is: "Een groeiend aantal mensen zegt veel liever te wachten op de uitslag. Voor deze mensen is er sinds vandaag een oplossing: de traagtest. Het testen zelf doen we veel langzamer, mensen kunnen echt genieten van de ervaring."
TV :
LuckyTV: met corona-traagtest kun je genieten van de ervaring (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: met corona-traagtest kun je genieten van de ervaring (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen