Red Team: "Scholen 2 weken dicht, strenge lockdown" (video)

Red Team: "Scholen 2 weken dicht, strenge lockdown" (video)

Nu het aantal coronabesmettingen, ondanks de nieuwe maatregelen, maar blijft oplopen is het volgens sommigen tijd voor een strenge lockdown. "Het Red Team, een onafhankelijke groep van deskundigen, stelt voor om vier weken in een volledige lockdown te gaan. Ze pleiten voor een strengere versie dan die we in maart hebben gehad", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr.

Scholen dicht
De tegenhanger van het OMT gaat daarin vrij ver: "Scholen moeten twee weken dicht en alleen supermarkten en apotheken mogen open blijven. Andere winkels moeten ook op slot. Als we dit nu doen kunnen we over een paar weken ons leven weer oppakken." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

<em>Red Team</em>: &quot;Scholen 2 weken dicht, strenge lockdown&quot; (video) Nu het aantal coronabesmettingen, ondanks de nieuwe maatregelen, maar blijft oplopen is het volgens sommigen tijd voor een strenge lockdown. "Het Red Team, een onafhankelijke groep van deskundigen, stelt voor om vier weken in een volledige lockdown te gaan. Ze pleiten voor een strengere versie dan die we in maart hebben gehad", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr. Scholen dichtDe tegenhanger van het OMT gaat daarin vrij ver: "Scholen moeten twee weken dicht en alleen supermarkten en apotheken mogen open blijven. Andere winkels moeten ook op slot. Als we dit nu doen kunnen we over een paar weken ons leven weer oppakken." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Ernst Kuipers over een complete lockdown Bekijk deze video »
Nieuws :
Red Team: "Scholen 2 weken dicht, strenge lockdown" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Red Team: "Scholen 2 weken dicht, strenge lockdown" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen