Karin Bloemen (5 Uur Show): ‘Waarheid misbruik is duizendmaal harder dan film’

Karin Bloemen (5 Uur Show): ‘Waarheid misbruik is duizendmaal harder dan film’

In de 5 Uur Show is Karin Bloemen te gast om meer te vertellen over Buiten Is Het Feest. Deze film is gebaseerd op haar leven, waarin zij als kind werd misbruikt door haar stiefvader. “Dit is natuurlijk de zachte versie om het te laten zien aan het gemiddelde publiek”, vertelt Bloemen over de film. “Want de waarheid is natuurlijk duizendmaal harder.”

Bekijk het fragment van de 5 Uur Show in de video hieronder. Buiten Is Het Feest is sinds 22 oktober te zien in de bioscoop.

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

Karin Bloemen (<em>5 Uur Show</em>): ‘Waarheid misbruik is duizendmaal harder dan film’ In de 5 Uur Show is Karin Bloemen te gast om meer te vertellen over Buiten Is Het Feest. Deze film is gebaseerd op haar leven, waarin zij als kind werd misbruikt door haar stiefvader. “Dit is natuurlijk de zachte versie om het te laten zien aan het gemiddelde publiek”, vertelt Bloemen over de film. “Want de waarheid is natuurlijk duizendmaal harder.” Bekijk het fragment van de 5 Uur Show in de video hieronder. Buiten Is Het Feest is sinds 22 oktober te zien in de bioscoop. De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Jinek gemist? Abbey Hoes moest huilen na lezen van script Buiten is het feest Bekijk deze video » Karin Bloemen over film over seksueel misbruik: "Belangrijke stap" (video) Bekijk deze video »Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Karin Bloemen (5 Uur Show): ‘Waarheid misbruik is duizendmaal harder dan film’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen