Angela de Jong enthousiast over De Vooravond: ‘Waardige opvolger DWDD’ (video)

Angela de Jong enthousiast over De Vooravond: ‘Waardige opvolger DWDD’ (video)

De Vooravond moest de enorme leegte die De Wereld Draait Door achterliet vullen, maar lijkt daar toch in te slagen. Dat vindt in ieder geval tv-recensente Angela de Jong.

Angela de Jong heeft met ontzettend veel plezier gekeken
“Ik heb er acht weken met ontzettend veel plezier naar gekeken”, zegt De Jong, die het programma een waardige opvolger vindt van DWDD. “Ik kan niet anders zeggen dan dat het ze gelukt is om een programma neer te zetten dat er nog niet was. Een talkshow vermengd met twee presentatoren die zich toch behoorlijk profileren met mening, af en toe een liedje zingen of iets geks doen. Het zijn twee mensen die de enorm gunfactor hebben en het duidelijk ook heel goed met elkaar kunnen vinden.”

Bekijk de video van het AD met de mening van Angela de Jong over De Vooravond hieronder.

De laatste aflevering van het eerste seizoen van De Vooravond is vrijdag 23 oktober om 19.00 uur te zien bij NPO1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Angela de Jong enthousiast over <em>De Vooravond</em>: ‘Waardige opvolger DWDD’ (video) De Vooravond moest de enorme leegte die De Wereld Draait Door achterliet vullen, maar lijkt daar toch in te slagen. Dat vindt in ieder geval tv-recensente Angela de Jong. Bekijk ook De Vooravond gemist? Jeroen Woe en Niels van der Laan over videobellen Bekijk deze video » Angela de Jong heeft met ontzettend veel plezier gekeken“Ik heb er acht weken met ontzettend veel plezier naar gekeken”, zegt De Jong, die het programma een waardige opvolger vindt van DWDD. “Ik kan niet anders zeggen dan dat het ze gelukt is om een programma neer te zetten dat er nog niet was. Een talkshow vermengd met twee presentatoren die zich toch behoorlijk profileren met mening, af en toe een liedje zingen of iets geks doen. Het zijn twee mensen die de enorm gunfactor hebben en het duidelijk ook heel goed met elkaar kunnen vinden.” Bekijk de video van het AD met de mening van Angela de Jong over De Vooravond hieronder. De laatste aflevering van het eerste seizoen van De Vooravond is vrijdag 23 oktober om 19.00 uur te zien bij NPO1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. De Vooravond gemist? Een ode aan de leraar Samuel Paty Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Anna Gimbrere over landing NASA-sonde op planetoïde Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong enthousiast over De Vooravond: ‘Waardige opvolger DWDD’ (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong enthousiast over De Vooravond: ‘Waardige opvolger DWDD’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier