Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Portugal: Max Verstappen 3e

Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Portugal: Max Verstappen 3e

Bekijk hier een overzicht met de tijden van de Grand Prix van Portugal.

Dit weekend staat de grand prix van Portugal op het programma. Dit betekent dat er voor de Formule 1-coureurs vrijdag in de ochtend de eerste vrije training op het programma stond. Valtteri Bottas ging er met de winst vandoor, zijn Mercedes-collega Lewis Hamilton kwam als tweede over de finishlijn. Max Verstappen wist een derde plek te bemachtigen.

De Formule 1 GP van Portugal is zondag 25 oktober om 14.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Bekijk in de video hieronder de samenvatting van de eerste vrije training van Formule 1 GP van Portugal.

Samenvatting vrije training 1 <em>Formule 1 GP van Portugal</em>: Max Verstappen 3e Bekijk hier een overzicht met de tijden van de Grand Prix van Portugal. Dit weekend staat de grand prix van Portugal op het programma. Dit betekent dat er voor de Formule 1-coureurs vrijdag in de ochtend de eerste vrije training op het programma stond. Valtteri Bottas ging er met de winst vandoor, zijn Mercedes-collega Lewis Hamilton kwam als tweede over de finishlijn. Max Verstappen wist een derde plek te bemachtigen. De Formule 1 GP van Portugal is zondag 25 oktober om 14.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Bekijk in de video hieronder de samenvatting van de eerste vrije training van Formule 1 GP van Portugal. Max Verstappen na GP van Eifel: "Het is mooi meegenomen" Bekijk deze video » Crashen in de Keuken: een terugblik op de Grand Prix van de Eifel (video) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Portugal: Max Verstappen 3eJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Portugal: Max Verstappen 3e of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen