Verenigde Naties toe aan hervormingen: "Waarom India geen vetorecht?" (video)

Verenigde Naties toe aan hervormingen: "Waarom India geen vetorecht?" (video)

De Verenigde Naties vieren dit jaar het 75-jarige bestaan, met als doelstelling 'nooit meer oorlog'. Volgens voormalig minsiter van Buitenlandse Zaken Uri Rosenthal is de VN en vooral haar veiligheidsraad toe aan hervorming. Nu hebben vijf landen in die Veiligheidsraad een parmante zetel en een vetorecht: Frankrijk, Engeland, de Verenigde Staten, China en Rusland.

Bekijk de video van WNL hieronder.

<em>Verenigde Naties</em> toe aan hervormingen: &quot;Waarom India geen vetorecht?&quot; (video) De Verenigde Naties vieren dit jaar het 75-jarige bestaan, met als doelstelling 'nooit meer oorlog'. Volgens voormalig minsiter van Buitenlandse Zaken Uri Rosenthal is de VN en vooral haar veiligheidsraad toe aan hervorming. Nu hebben vijf landen in die Veiligheidsraad een parmante zetel en een vetorecht: Frankrijk, Engeland, de Verenigde Staten, China en Rusland. Bekijk de video van WNL hieronder. Bekijk ook Red Team: "Scholen 2 weken dicht, strenge lockdown" (video) Bekijk deze video »
TV :
Verenigde Naties toe aan hervormingen: "Waarom India geen vetorecht?" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Verenigde Naties toe aan hervormingen: "Waarom India geen vetorecht?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen