Zien: Lance Stroll en Max Verstappen beuken elkaar van de baan tijdens vrije training

Zien: Lance Stroll en Max Verstappen beuken elkaar van de baan tijdens vrije training

De tweede vrije training van de Grand Prix van Portugal is er niet eentje zonder gevaren. Nadat de auto van Pierre Gasley eerst al in de brand vloog, hebben Lance Stroll en Max Verstappen ook een lastig moment waarbij ze elkaar beuken. Max deed een poging Stroll in te halen, maar de Canadees had hem niet gezien. Ze eindigden beide naast de baan.

Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder.

Zien: <em>Lance Stroll en Max Verstappen</em> beuken elkaar van de baan tijdens vrije training De tweede vrije training van de Grand Prix van Portugal is er niet eentje zonder gevaren. Nadat de auto van Pierre Gasley eerst al in de brand vloog, hebben Lance Stroll en Max Verstappen ook een lastig moment waarbij ze elkaar beuken. Max deed een poging Stroll in te halen, maar de Canadees had hem niet gezien. Ze eindigden beide naast de baan. Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder. Bekijk ook Verstappen over GP Portugal: "Mooi hoogteverschil, spannend" (video) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Zien: Lance Stroll en Max Verstappen beuken elkaar van de baan tijdens vrije trainingPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lance Stroll en Max Verstappen beuken elkaar van de baan tijdens vrije training of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen