Tijd voor MAX gemist? Wendy van Dijk over 'Wie van de 3'

Tijd voor MAX gemist? Wendy van Dijk over 'Wie van de 3'

Wendy van Dijk presenteert de herboren versie van het programma 'Wie van de 3'. Ze vertelt wat zij van het programma van vroeger herinnert. Ze kan zich voornamelijk het deuntje goed herinneren en de sfeer van het programma. Haar vader keek graag naar het programma, wat het voor haar extra leuk maakt om het nu te presenteren.

Bekijk de video van TIjd voor Max hieronder.

<em>Tijd voor MAX</em> gemist? Wendy van Dijk over 'Wie van de 3' Wendy van Dijk presenteert de herboren versie van het programma 'Wie van de 3'. Ze vertelt wat zij van het programma van vroeger herinnert. Ze kan zich voornamelijk het deuntje goed herinneren en de sfeer van het programma. Haar vader keek graag naar het programma, wat het voor haar extra leuk maakt om het nu te presenteren. Bekijk de video van TIjd voor Max hieronder. Bekijk ook Tijd voor MAX gemist? Gijsbert van Herk over besmet zorgpersoneel Bekijk deze video »
Talkshow :
Tijd voor MAX gemist? Wendy van Dijk over 'Wie van de 3'Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Wendy van Dijk over 'Wie van de 3' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen