Wilco Kelderman: "250 kilometer in de regen voelt als nul graden" (video)

Wilco Kelderman: "250 kilometer in de regen voelt als nul graden" (video)

De negentiende etappe in de Giro d’Italia is vandaag een flink stuk ingekort. Dat gebeurde na protest van de renners, die het na een kleine drie zware weken niet zagen zitten in de stromende regen een vlakke rit van liefst 258 kilometer af te leggen. In deze video van het AD hoor je de reactie van Wilco Kelderman: "250 kilometer in de regen voelt als nul graden."

Bekijk de video van het AD hieronder:

<em>Wilco Kelderman</em>: &quot;250 kilometer in de regen voelt als nul graden&quot; (video) De negentiende etappe in de Giro d’Italia is vandaag een flink stuk ingekort. Dat gebeurde na protest van de renners, die het na een kleine drie zware weken niet zagen zitten in de stromende regen een vlakke rit van liefst 258 kilometer af te leggen. In deze video van het AD hoor je de reactie van Wilco Kelderman: "250 kilometer in de regen voelt als nul graden." Bekijk de video van het AD hieronder: Bekijk ook Samenvatting etappe 17 Giro d'Italia: Ben O'Connor pakt ritzege Bekijk deze video » Zien: Wilco Kelderman pakt roze trui in Giro d'Italia (video) Bekijk deze video » Ode aan Wilco Kelderman: "Hij moest knokken met zijn regenjasje tegen eigen ploeg" (video) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Wilco Kelderman: "250 kilometer in de regen voelt als nul graden" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wilco Kelderman: "250 kilometer in de regen voelt als nul graden" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen