Live stream Vuelta a España etappe 5

Live stream Vuelta a España etappe 5

Bekijk op zaterdag 24 oktober vanaf 15.00 uur LIVE naar etappe 5 van de Vuelta a España 2020.

De Vuelta a España 2020 is dinsdag gestart. Op zaterdag wordt de vijfde etappe verreden. NPO 1 zendt in het weekend de etappes uit en stelt dan ook bovenstaande livestream beschikbaar.

De etappe start in Huesca en finisht in Sabiñánigo. Onderweg komen de renners drie heuvels van de tweede categorie tegen. Met de hellingen boven de 10% in de laatste kilometers is de slotklim best lastig.

De vijfde etappe van de Vuelta 2020 is op zaterdag 24 oktober te zien op NPO 1, Eurosport 1 en via de livestream hierboven.

Live stream <em>Vuelta a España</em> etappe 5 Bekijk op zaterdag 24 oktober vanaf 15.00 uur LIVE naar etappe 5 van de Vuelta a España 2020. De Vuelta a España 2020 is dinsdag gestart. Op zaterdag wordt de vijfde etappe verreden. NPO 1 zendt in het weekend de etappes uit en stelt dan ook bovenstaande livestream beschikbaar. De etappe start in Huesca en finisht in Sabiñánigo. Onderweg komen de renners drie heuvels van de tweede categorie tegen. Met de hellingen boven de 10% in de laatste kilometers is de slotklim best lastig. De vijfde etappe van de Vuelta 2020 is op zaterdag 24 oktober te zien op NPO 1, Eurosport 1 en via de livestream hierboven. Zien: Primoz Roglic wint eerste etappe Vuelta 2020 (video) Bekijk deze video » Zien: wielrenners Vuelta volledig in de remmen door wilde paarden Bekijk deze video »
Live :
Live stream Vuelta a España etappe 5Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Live stream Vuelta a España etappe 5 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen