Live stream Vuelta a España etappe 6

Live stream Vuelta a España etappe 6

Bekijk op zondag 25 oktober vanaf 13.10 uur LIVE naar etappe 6 van de Vuelta a España 2020.

De Vuelta a España 2020 is dinsdag gestart. Op zondag wordt de zesde etappe verreden. NPO 1 zendt in het weekend de etappes uit en stelt dan ook bovenstaande livestream beschikbaar.

De etappe start in Biescas en finisht in Aramón Formigal. Onderweg komen de renners via een klim van de derde en de tweede categorie naar de slotklim Col de Tourmalet.

De zesde etappe van de Vuelta 2020 is op zondag 25 oktober te zien op NPO 1, Eurosport 1 en via de livestream hierboven.

Live stream <em>Vuelta a España</em> etappe 6 Bekijk op zondag 25 oktober vanaf 13.10 uur LIVE naar etappe 6 van de Vuelta a España 2020. De Vuelta a España 2020 is dinsdag gestart. Op zondag wordt de zesde etappe verreden. NPO 1 zendt in het weekend de etappes uit en stelt dan ook bovenstaande livestream beschikbaar. De etappe start in Biescas en finisht in Aramón Formigal. Onderweg komen de renners via een klim van de derde en de tweede categorie naar de slotklim Col de Tourmalet. De zesde etappe van de Vuelta 2020 is op zondag 25 oktober te zien op NPO 1, Eurosport 1 en via de livestream hierboven. Zien: Primoz Roglic wint eerste etappe Vuelta 2020 (video) Bekijk deze video » Zien: wielrenners Vuelta volledig in de remmen door wilde paarden Bekijk deze video »
Live :
Live stream Vuelta a España etappe 6Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream Vuelta a España etappe 6 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen