Fidan Ekiz zingt in De Vooravond met Renze Klamer (video)

Fidan Ekiz zingt in De Vooravond met Renze Klamer (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Renze Klamer en Fidan Ekiz blikken samen terug op de afgelopen maand. En dat doen ze door samen een heel speciaal lied te zingen: Een Nieuwe Tijd.

Laatste uitzending
Vandaag is de laatste uitzending van De Vooravond. Het waren mooie eerste weken, zo blikken ze zelf terug in dit fragment. De opvolger van De Wereld Draait Door wordt aanstaande maandag weer opgevolgd door Margriet van der Lindens talkshow M.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>Fidan Ekiz</em> zingt in <em>De Vooravond</em> met Renze Klamer (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv. Renze Klamer en Fidan Ekiz blikken samen terug op de afgelopen maand. En dat doen ze door samen een heel speciaal lied te zingen: Een Nieuwe Tijd. Laatste uitzendingVandaag is de laatste uitzending van De Vooravond. Het waren mooie eerste weken, zo blikken ze zelf terug in dit fragment. De opvolger van De Wereld Draait Door wordt aanstaande maandag weer opgevolgd door Margriet van der Lindens talkshow M. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond gemist? Jeroen Woe en Niels van der Laan over videobellen Bekijk deze video » Sonja Barend: hierdoor won Coen Verbraak de Sonja Barend Award 2020 (video) Bekijk deze video » Angela de Jong enthousiast over De Vooravond: ‘Waardige opvolger DWDD’ (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Fidan Ekiz zingt in De Vooravond met Renze Klamer (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fidan Ekiz zingt in De Vooravond met Renze Klamer (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen