Khadija Arib in De Vooravond: "Groot gezagsprobleem in Nederland" (video)

Khadija Arib in De Vooravond: "Groot gezagsprobleem in Nederland" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Kamervoorzitter Khadija Arib vertelt over hoe het is om voorzitter van de Tweede Kamer te zijn tijdens de coronacrisis. Ook vertelt ze over de scheldpartijen die politici over zich heen krijgen, en de intimidaties: "Ik denk dat wij een groot gezagsprobleem hebben in Nederland."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Khadija Arib in <em>De Vooravond</em>: &quot;Groot gezagsprobleem in Nederland&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv. Kamervoorzitter Khadija Arib vertelt over hoe het is om voorzitter van de Tweede Kamer te zijn tijdens de coronacrisis. Ook vertelt ze over de scheldpartijen die politici over zich heen krijgen, en de intimidaties: "Ik denk dat wij een groot gezagsprobleem hebben in Nederland." Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond gemist? "Koning voor straf naar Balkenende-norm" Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Anna Gimbrere over landing NASA-sonde op planetoïde Bekijk deze video » Angela de Jong enthousiast over De Vooravond: ‘Waardige opvolger DWDD’ (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Khadija Arib in De Vooravond: "Groot gezagsprobleem in Nederland" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Khadija Arib in De Vooravond: "Groot gezagsprobleem in Nederland" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen