De Vooravond: Edson da Graça over bijzonder Dali-achtig schilderij

De Vooravond: Edson da Graça over bijzonder Dali-achtig schilderij

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Edson da Graça zag het Dali-achtige schilderij Ship of the Winged Butterfly Sails en het veranderde zijn leven. Hij vertelt hoe schilderijen, en in het speciaal deze, kunnen inspireren.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em>: Edson da Graça over bijzonder Dali-achtig schilderij Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv. Edson da Graça zag het Dali-achtige schilderij Ship of the Winged Butterfly Sails en het veranderde zijn leven. Hij vertelt hoe schilderijen, en in het speciaal deze, kunnen inspireren. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond gemist? Jeroen Woe en Niels van der Laan over videobellen Bekijk deze video » Sonja Barend: hierdoor won Coen Verbraak de Sonja Barend Award 2020 (video) Bekijk deze video » Angela de Jong enthousiast over De Vooravond: ‘Waardige opvolger DWDD’ (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond: Edson da Graça over bijzonder Dali-achtig schilderijPraat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Edson da Graça over bijzonder Dali-achtig schilderij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen