Peter. R. de Vries over bizarre Nederlandse sekte (video)

Peter. R. de Vries over bizarre Nederlandse sekte (video)

Deze week viel de Duitse politie een klooster binnen in het plaatsje Goch. Ze troffen daar een 25-jarige vrouw, die volgens het Duitse OM tegen haar wil wordt vastgehouden door een geloofsgemeenschap. Het zou gaan om de Nederlandse sekte 'Orde der Transformanten.' Een man, werd tijdens die inval in de kraag gevat. En vanaf dat moment volgt aanklacht na aanklacht. Peter. R. de Vries vertelt alle ins en outs in dit fragment van RTL Boulevard.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Peter. R. de Vries over <em>bizarre Nederlandse sekte</em> (video) Deze week viel de Duitse politie een klooster binnen in het plaatsje Goch. Ze troffen daar een 25-jarige vrouw, die volgens het Duitse OM tegen haar wil wordt vastgehouden door een geloofsgemeenschap. Het zou gaan om de Nederlandse sekte 'Orde der Transformanten.' Een man, werd tijdens die inval in de kraag gevat. En vanaf dat moment volgt aanklacht na aanklacht. Peter. R. de Vries vertelt alle ins en outs in dit fragment van RTL Boulevard. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Hannelore van Otterloo over gruwelijke sekte: "Soms mocht je dagen niet eten" Bekijk deze video » Hannelore van Otterloo vertelt hoe ze in sekte werd gescheiden van haar ouders Bekijk deze video » Inval bij sekte: 'Hier is niemand gevangen gehouden' (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Peter. R. de Vries over bizarre Nederlandse sekte (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Peter. R. de Vries over bizarre Nederlandse sekte (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV