Esmée van Kampen over docu Dick Johnson is dead in De Vooravond (video)

Esmée van Kampen over docu Dick Johnson is dead in De Vooravond (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Esmée van Kampen vertelt de documentaire Dick Johnson is dead, waarin dochterlief haar vader in elke scène vermoord. Ze wordt er vrolijk van, en een beetje vrolijkheid kunnen we wel gebruiken in deze tweede corona-golf.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Esmée van Kampen over docu <em>Dick Johnson is dead</em> in <em>De Vooravond</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv. Esmée van Kampen vertelt de documentaire Dick Johnson is dead, waarin dochterlief haar vader in elke scène vermoord. Ze wordt er vrolijk van, en een beetje vrolijkheid kunnen we wel gebruiken in deze tweede corona-golf. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond gemist? Meike Lubbers over nieuwe wet rondom verkrachting Bekijk deze video » De Vooravond: Sander Schimmelpenninck over Greta Thunberg (video) Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Boekenclub Nescio las De Aanslag (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Esmée van Kampen over docu Dick Johnson is dead in De Vooravond (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Esmée van Kampen over docu Dick Johnson is dead in De Vooravond (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier