Peter R. de Vries haalt uit naar kibbelende Frank en Rogier (video)

Peter R. de Vries haalt uit naar kibbelende Frank en Rogier (video)

Frank en Rogier hebben nog altijd flinke mot met elkaar, tot grote ergernis van Peter R. de Vries. Hij snapt vrij weinig van dit gekibbel.

Bonje
Frank en Rogier hebben al een tijdje bonje. Zo was er in het nieuws dat het stel een tijdje gescheiden ging wonen. Later kwamen ze terug en deden zelfs een interview met Art Rooijakkers. Voor wie het nog volgt: het probleem is nog steeds niet uit de lucht.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Peter R. de Vries haalt uit naar <em>kibbelende Frank en Rogier</em> (video) Frank en Rogier hebben nog altijd flinke mot met elkaar, tot grote ergernis van Peter R. de Vries. Hij snapt vrij weinig van dit gekibbel. Bekijk ook Rogier Smit boos in Rooijakkers Over De Vloer: ‘Dit knippen we eruit’ (video) Bekijk deze video » Frank en Rogier zorgen voor gênant gesprek met Art Rooijakkers (video) Bekijk deze video » BonjeFrank en Rogier hebben al een tijdje bonje. Zo was er in het nieuws dat het stel een tijdje gescheiden ging wonen. Later kwamen ze terug en deden zelfs een interview met Art Rooijakkers. Voor wie het nog volgt: het probleem is nog steeds niet uit de lucht. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Frank en Rogier lassen toch geen mediastop in en blijven modder gooien (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Frank en Rogier in therapie om relatiecrisis (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Peter R. de Vries haalt uit naar kibbelende Frank en Rogier (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries haalt uit naar kibbelende Frank en Rogier (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen