De Vooravond: een kruisverhoor van Frank Evenblij en Erik Dijkstra

De Vooravond: een kruisverhoor van Frank Evenblij en Erik Dijkstra

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Renze en Fidan werden door Frank Evenblij en Erik Dijkstra aan een kruisverhoor onderworpen en kregen onder meer een grappige compilatie met schoonheidsfoutjes van Fidan voor de kiezen: "We vullen elkaar lekker aan."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em>: een kruisverhoor van Frank Evenblij en Erik Dijkstra Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv. Renze en Fidan werden door Frank Evenblij en Erik Dijkstra aan een kruisverhoor onderworpen en kregen onder meer een grappige compilatie met schoonheidsfoutjes van Fidan voor de kiezen: "We vullen elkaar lekker aan." Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond gemist? Dit zijn de genomineerden voor de NS Publieksprijs Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Een ode aan de leraar Samuel Paty Bekijk deze video » Sonja Barend: hierdoor won Coen Verbraak de Sonja Barend Award 2020 (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond: een kruisverhoor van Frank Evenblij en Erik DijkstraCommentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: een kruisverhoor van Frank Evenblij en Erik Dijkstra of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen