Bekijk hier de hoogtepunten van acht weken De Vooravond (video)

Bekijk hier de hoogtepunten van acht weken De Vooravond (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Het eerste seizoen van De Vooravond zit erop. In deze video zie je alle hoogtepunten van de afgelopen acht weken. Vanaf aanstaande maandag (26 oktober) is Margriet van der Linden terug met haar talkshow M.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>Bekijk hier</em> de hoogtepunten van acht weken <em>De Vooravond</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv. Het eerste seizoen van De Vooravond zit erop. In deze video zie je alle hoogtepunten van de afgelopen acht weken. Vanaf aanstaande maandag (26 oktober) is Margriet van der Linden terug met haar talkshow M. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond gemist? PRJCT Amsterdam speelt de Mattäus-Passion Bekijk deze video » Seizoen 4 talkshow M start 26 oktober: bekijk promo met Margriet van der Linden Bekijk deze video » Angela de Jong enthousiast over De Vooravond: ‘Waardige opvolger DWDD’ (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Bekijk hier de hoogtepunten van acht weken De Vooravond (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de hoogtepunten van acht weken De Vooravond (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier