Spoiler: bekijk hier twee onthullingen van The Masked Singer (video)

Spoiler: bekijk hier twee onthullingen van The Masked Singer (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van The Masked Singer van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond zijn er weet twee deelnemers ontmaskerd in The Masked Singer. Het was een ongelofelijk spannende aflevering, waarbij voor de verandering de juryleden bijna allemaal goed zaten met hun verdenkingen.

Voor twee deelnemers was het de laatste aflevering. Het Monster en de Astronaut. Ben jij ook zo benieuwd wie er achter deze maskers zitten? Kijk dan snel onderstaande video. Hierin hoor je ook hun reacties op de optredens én de onthulling.

Bekijk het fragment uit The Masked Singer hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Spoiler: <em>bekijk hier</em> twee onthullingen van <em>The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van The Masked Singer van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv. Vanavond zijn er weet twee deelnemers ontmaskerd in The Masked Singer. Het was een ongelofelijk spannende aflevering, waarbij voor de verandering de juryleden bijna allemaal goed zaten met hun verdenkingen. Voor twee deelnemers was het de laatste aflevering. Het Monster en de Astronaut. Ben jij ook zo benieuwd wie er achter deze maskers zitten? Kijk dan snel onderstaande video. Hierin hoor je ook hun reacties op de optredens én de onthulling. Bekijk het fragment uit The Masked Singer hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Masked Singer België: bekijk emotionele knuffel Kathleen en Karen (K3) Bekijk deze video » Komt er een K3-reünie? Kathleen geeft het verlossende antwoord (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Spoiler: bekijk hier twee onthullingen van The Masked Singer (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV