The Masked Singer: de Vlinder zingt Ritual (video)

The Masked Singer: de Vlinder zingt Ritual (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van The Masked Singer van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Een prachtig optreden vanavond van de Vlinder in The Masked Singer. Ze zong Ritual van Tiësto en Rita Ora. De Vlinder danst er op los. Onthult ze daarmee een deel van haar identiteit?

Bekijk het fragment uit The Masked Singer hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: de Vlinder zingt <em>Ritual</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van The Masked Singer van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv. Een prachtig optreden vanavond van de Vlinder in The Masked Singer. Ze zong Ritual van Tiësto en Rita Ora. De Vlinder danst er op los. Onthult ze daarmee een deel van haar identiteit? Bekijk het fragment uit The Masked Singer hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Masked Singer België: bekijk emotionele knuffel Kathleen en Karen (K3) Bekijk deze video » Zien: Diederik Jekel was "niet zenuwachtig" voor The Masked Singer (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Komt er een K3-reünie? Kathleen geeft het verlossende antwoord (video) Bekijk deze video »
Amusement :
The Masked Singer: de Vlinder zingt Ritual (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer: de Vlinder zingt Ritual (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier