Johan Derksen over De Vooravond: "Ze kunnen niet zingen!" (video)

Johan Derksen over De Vooravond: "Ze kunnen niet zingen!" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen keek vanavond naar de laatste aflevering van De Vooravond. Het is dus tijd om de balans op te maken. Johan heeft met enige regelmaat gekeken, maar is duidelijk over de zangkwaliteiten van het presentatieduo: "Ze kunnen één ding niet, dat is zingen!"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen over <em>De Vooravond</em>: &quot;Ze kunnen niet zingen!&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen keek vanavond naar de laatste aflevering van De Vooravond. Het is dus tijd om de balans op te maken. Johan heeft met enige regelmaat gekeken, maar is duidelijk over de zangkwaliteiten van het presentatieduo: "Ze kunnen één ding niet, dat is zingen!" Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen: "Donny van de Beek is niet zo hoog in de pikorde" Bekijk deze video » Johan Derksen: "Ik vind mezelf nog steeds ongeloofwaardig bij Veronica Inside" (video) Bekijk deze video » Sarina Wiegman na monsterzege Oranje: "Het was geen wedstrijd" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Johan Derksen over De Vooravond: "Ze kunnen niet zingen!" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen over De Vooravond: "Ze kunnen niet zingen!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen