Politie: "Pedojagers moeten niet voor eigen rechter gaan spelen" (video)

Politie: "Pedojagers moeten niet voor eigen rechter gaan spelen" (video)

De politie raadt pedojagers af om voor eigen rechter te gaan spelen. Dat zegt Willem van Hooijdonk, van de politie Tilburg. "Dit gaat een stap te ver, het loopt uit op een heksenjacht, terwijl er nog niks bewezen is. De politie moet het werk kunnen doen."

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

Politie: &quot;Pedojagers moeten niet voor <em>eigen rechter</em> gaan spelen&quot; (video) De politie raadt pedojagers af om voor eigen rechter te gaan spelen. Dat zegt Willem van Hooijdonk, van de politie Tilburg. "Dit gaat een stap te ver, het loopt uit op een heksenjacht, terwijl er nog niks bewezen is. De politie moet het werk kunnen doen." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Wijnboer zit opgescheept met vierhonderd flessen 'oranje rosé': 'Het feestje zit nog in de fles' Bekijk deze video » Grapperhaus nog niet voor totale lockdown: 'Eerst zien hoe dingen zich ontwikkelen' Bekijk deze video » Huis beschoten: "Recht in mijn ogen aangekeken en kogels gelost" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Politie: "Pedojagers moeten niet voor eigen rechter gaan spelen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier