Eerste zorgbonussen uitbetaald, maar niet voor iedereen (video)

Eerste zorgbonussen uitbetaald, maar niet voor iedereen (video)

Het Ministerie van Volksgezondheid (VWS) heeft donderdag de eerste zorgbonussen betaald aan zorginstellingen. De bonus is in juni toegezegd aan medewerkers van bepaalde beroepsgroepen in de zorg die een bijzondere prestatie leverden tijdens de eerste coronagolf. Röntgenlaboranten krijgen geen bonus, en daar zijn ze niet blij mee: "Wij staan ook in de vuurlinie."

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

<em>Eerste zorgbonussen</em> uitbetaald, maar niet voor iedereen (video) Het Ministerie van Volksgezondheid (VWS) heeft donderdag de eerste zorgbonussen betaald aan zorginstellingen. De bonus is in juni toegezegd aan medewerkers van bepaalde beroepsgroepen in de zorg die een bijzondere prestatie leverden tijdens de eerste coronagolf. Röntgenlaboranten krijgen geen bonus, en daar zijn ze niet blij mee: "Wij staan ook in de vuurlinie." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Huis beschoten: "Recht in mijn ogen aangekeken en kogels gelost" (video) Bekijk deze video » Politie: "Pedojagers moeten niet voor eigen rechter gaan spelen" (video) Bekijk deze video » Steeds meer Nederlanders willen geld voor hun reisvouchers (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Eerste zorgbonussen uitbetaald, maar niet voor iedereen (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste zorgbonussen uitbetaald, maar niet voor iedereen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen