Op1 gemist? Thomas Acda over zijn nieuwe roman (video)

Op1 gemist? Thomas Acda over zijn nieuwe roman (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Thomas Acda deed inspiratie op in Amerika en keerde terug uit de VS met een nieuwe roman. "Als het zo doorgaat met corona, ben ik bang dat er een derde boek komt."

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Thomas Acda over zijn <em>nieuwe roman</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv. Thomas Acda deed inspiratie op in Amerika en keerde terug uit de VS met een nieuwe roman. "Als het zo doorgaat met corona, ben ik bang dat er een derde boek komt." Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist?" Excuses van Koning niet genoeg, dit moet slijten" Bekijk deze video » Op1 gemist? Alleenstaande twintigers en dertigers verpieteren thuis Bekijk deze video » Op1 gemist? Sigrid Kaag over gevolgen van Brexit voor Nederlandse ondernemers Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Thomas Acda over zijn nieuwe roman (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Thomas Acda over zijn nieuwe roman (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier