Dave van Well druk bezig met nieuw hit in Ik Geloof In Mij (video)

Dave van Well druk bezig met nieuw hit in Ik Geloof In Mij (video)

De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

In Ik Geloof in Mij volgt SBS6 ambitieuze Nederlandse artiesten. Ze staan allemaal op een ander punt van hun muziekale carrière. Vrijdag (23 oktober): Dave van Well is druk bezig met zijn nieuwe nummer. Gaat dat een hit worden? Aan zijn inzet zal het in elk geval niet liggen. Hij gaat er absoluut voor.

Bekijk de video van Ik Geloof In Mij hieronder:

<em>Dave van Well</em> druk bezig met nieuw hit in <em>Ik Geloof In Mij</em> (video) De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. In Ik Geloof in Mij volgt SBS6 ambitieuze Nederlandse artiesten. Ze staan allemaal op een ander punt van hun muziekale carrière. Vrijdag (23 oktober): Dave van Well is druk bezig met zijn nieuwe nummer. Gaat dat een hit worden? Aan zijn inzet zal het in elk geval niet liggen. Hij gaat er absoluut voor. Bekijk de video van Ik Geloof In Mij hieronder: Bekijk ook Ik Geloof In Mij: Geluidsman is liedje kwijt tijdens optreden van Rutger Bekijk deze video » Hilariteit om nieuw SBS-programma bij Veronica Inside (video) Bekijk deze video » Ik Geloof In Mij: Oma heeft weinig vertrouwen in carrière van Rutger Bekijk deze video »
Amusement :
Dave van Well druk bezig met nieuw hit in Ik Geloof In Mij (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dave van Well druk bezig met nieuw hit in Ik Geloof In Mij (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen