Ik Geloof In Mij: René Le Blanc neemt zijn videoclip op (video)

Ik Geloof In Mij: René Le Blanc neemt zijn videoclip op (video)

De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

In Ik Geloof in Mij volgt SBS6 ambitieuze Nederlandse artiesten. Ze zouden het liefst net zo succesvol worden als Marco Borsato of Guus Meeuwis, maar gaat ze dat ook lukken? Ze werken er keihard voor. Zo zie je hier René Le Blanc. In deze video zie je hoe hij zijn videoclip opneemt. Een spannende dag.

Bekijk de video van Ik Geloof In Mij hieronder:

<em>Ik Geloof In Mij</em>: René Le Blanc neemt zijn videoclip op (video) De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. In Ik Geloof in Mij volgt SBS6 ambitieuze Nederlandse artiesten. Ze zouden het liefst net zo succesvol worden als Marco Borsato of Guus Meeuwis, maar gaat ze dat ook lukken? Ze werken er keihard voor. Zo zie je hier René Le Blanc. In deze video zie je hoe hij zijn videoclip opneemt. Een spannende dag. Bekijk de video van Ik Geloof In Mij hieronder: Bekijk ook Ik Geloof In Mij: Geluidsman is liedje kwijt tijdens optreden van Rutger Bekijk deze video » Hilariteit om nieuw SBS-programma bij Veronica Inside (video) Bekijk deze video » Ik Geloof In Mij: Oma heeft weinig vertrouwen in carrière van Rutger Bekijk deze video »
Amusement :
Ik Geloof In Mij: René Le Blanc neemt zijn videoclip op (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ik Geloof In Mij: René Le Blanc neemt zijn videoclip op (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier