Politieauto belandt in voortuin na achtervolging, bekijk de beelden

Politieauto belandt in voortuin na achtervolging, bekijk de beelden

In Winschoten zijn een auto en een politieauto in een voortuin beland tijdens een achtervolging. De automobilist, waar de politie achteraan zat, is vervolgens te voet gevlucht. De man is nog niet gevonden. In deze video zie je de plaats waar het ongeluk gebeurde.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

Politieauto belandt in voortuin na achtervolging, <em>bekijk de beelden</em> In Winschoten zijn een auto en een politieauto in een voortuin beland tijdens een achtervolging. De automobilist, waar de politie achteraan zat, is vervolgens te voet gevlucht. De man is nog niet gevonden. In deze video zie je de plaats waar het ongeluk gebeurde. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Politie: "Pedojagers moeten niet voor eigen rechter gaan spelen" (video) Bekijk deze video » Eerste zorgbonussen uitbetaald, maar niet voor iedereen (video) Bekijk deze video » Steeds meer Nederlanders willen geld voor hun reisvouchers (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Politieauto belandt in voortuin na achtervolging, bekijk de beeldenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Politieauto belandt in voortuin na achtervolging, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen