De grote klimaatkwis 2020 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De grote klimaatkwis 2020 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De grote klimaatkwis 2020 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Harm Edens test de kennis van bekende Nederlanders op het gebied van klimaatverandering. In twee teams spelen zij de kwis met vragen over eten en drinken, huishouden en vervoer. De deelnemers zijn: Cabaretier Pieter Derks Cabaretier Jörgen Raymann Presentatrice Dyantha Brooks Cabaretier Rayen Panday Presentatrice Merel Westrik Operazangeres Francis van Broekhuizen Zelf bijdragenWetenschapsjournalist Anna Gimbrère vertelt tussendoor over de meest recente innovaties en onderzoeken en geeft tips hoe je zelf praktisch kunt bijdragen aan een beter klimaat. KlimaatneutraalVeel Nederlanders gebruiken al zuinige elektrische apparaten of zijn overgestapt naar led-verlichting, scheiden hun afval en wonen in een goed geïsoleerd huis. Ook de zes panelleden zetten stappen om bij te dragen aan een beter milieu. Speciaal voor het programma hebben zij zich een week lang ingespannen om zo klimaatneutraal mogelijk te leven. Is dat gelukt? En wat hebben ze daarvoor gedaan? Op1 gemist? Helga van Leur: ‘Nederland krijgt het klimaat van Frankrijk’ Bekijk deze video » Pittige discussie tussen Hugo de Jonge en Helga van Leur in Jinek over klimaat Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Harm Edens test de kennis van bekende Nederlanders op het gebied van klimaatverandering. In twee teams spelen zij de kwis met vragen over eten en drinken, huishouden en vervoer.

De deelnemers zijn:

  • Cabaretier Pieter Derks
  • Cabaretier Jörgen Raymann
  • Presentatrice Dyantha Brooks
  • Cabaretier Rayen Panday
  • Presentatrice Merel Westrik
  • Operazangeres Francis van Broekhuizen

Zelf bijdragen
Wetenschapsjournalist Anna Gimbrère vertelt tussendoor over de meest recente innovaties en onderzoeken en geeft tips hoe je zelf praktisch kunt bijdragen aan een beter klimaat.

Klimaatneutraal
Veel Nederlanders gebruiken al zuinige elektrische apparaten of zijn overgestapt naar led-verlichting, scheiden hun afval en wonen in een goed geïsoleerd huis. Ook de zes panelleden zetten stappen om bij te dragen aan een beter milieu. Speciaal voor het programma hebben zij zich een week lang ingespannen om zo klimaatneutraal mogelijk te leven. Is dat gelukt? En wat hebben ze daarvoor gedaan?Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV