VI Toto-voorspelling: "Als Vitesse maar niet met lange ballen speelt" (video)

VI Toto-voorspelling: "Als Vitesse maar niet met lange ballen speelt" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Het was weer tijd voor het invullen van de Toto bij Veronica Inside. Zouden de heren het dit keer goed hebben? Volgens Johan is er vooral één ding van belang als het om de voorspelling van Vitesse gaat: "Als ze maar niet met lange ballen gaan spelen."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>VI</em> Toto-voorspelling: &quot;Als Vitesse maar niet met lange ballen speelt&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv. Het was weer tijd voor het invullen van de Toto bij Veronica Inside. Zouden de heren het dit keer goed hebben? Volgens Johan is er vooral één ding van belang als het om de voorspelling van Vitesse gaat: "Als ze maar niet met lange ballen gaan spelen." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen: "Donny van de Beek is niet zo hoog in de pikorde" Bekijk deze video » Jan Boskamp ergerde zich aan Klopp: "Arrogantie liep van z'n smoel af!" Bekijk deze video » Johan Derksen: "Ik vind mezelf nog steeds ongeloofwaardig bij Veronica Inside" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
VI Toto-voorspelling: "Als Vitesse maar niet met lange ballen speelt" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op VI Toto-voorspelling: "Als Vitesse maar niet met lange ballen speelt" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen