LuckyTV: ‘Diepte-interview’ Tom Dumoulin over de Amerikaanse verkiezingen

LuckyTV: ‘Diepte-interview’ Tom Dumoulin over de Amerikaanse verkiezingen

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

In LuckyTV worden de verkiezingen in de Verenigde Staten aangehaald, en Tom Dumoulin wordt naar zijn mening gevraagd over bijvoorbeeld Donald Trump. En het wordt een bijzonder ‘diepte-interview’ met de wielrenner…

Bekijk het fragment van LuckyTV (Jinek) in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: ‘Diepte-interview’ Tom Dumoulin over de Amerikaanse verkiezingen Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: met corona-traagtest kun je genieten van de ervaring (video) Bekijk deze video » In LuckyTV worden de verkiezingen in de Verenigde Staten aangehaald, en Tom Dumoulin wordt naar zijn mening gevraagd over bijvoorbeeld Donald Trump. En het wordt een bijzonder ‘diepte-interview’ met de wielrenner… Bekijk het fragment van LuckyTV (Jinek) in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
LuckyTV: ‘Diepte-interview’ Tom Dumoulin over de Amerikaanse verkiezingenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: ‘Diepte-interview’ Tom Dumoulin over de Amerikaanse verkiezingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen