Jinek: Waldemar Torenstra, Erben Wennemars over hoe stotteren hun leven beïnvloedt

Jinek: Waldemar Torenstra, Erben Wennemars over hoe stotteren hun leven beïnvloedt

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Kamerlid Femke Merel van Kooten, acteur Waldemar Torenstra en oud-schaatser Erben Wennemars zitten bij Jinek aan tafel. Zij hebben een ding gemeen, in hun jeugd hebben zij erg gestotterd. Ze zijn er nog niet helemaal van af, en ze vertellen alle drie hoe het stotteren hun leven beïnvloedt.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Waldemar Torenstra, Erben Wennemars over hoe stotteren hun leven beïnvloedt Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Kamerlid Femke Merel van Kooten, acteur Waldemar Torenstra en oud-schaatser Erben Wennemars zitten bij Jinek aan tafel. Zij hebben een ding gemeen, in hun jeugd hebben zij erg gestotterd. Ze zijn er nog niet helemaal van af, en ze vertellen alle drie hoe het stotteren hun leven beïnvloedt. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Waldemar Torenstra, Erben Wennemars over hoe stotteren hun leven beïnvloedtActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV